Bezoek een van onze winkels:

 

Bruba Sport Etten-Leur
Bisschopsmolenstraat 2
4876 AN Etten-Leur
076 – 503 73 65

 

Bruba Sport St. Willebrord
Dorpsstraat 84
4711 NJ St. Willebrord
0165 – 38 63 27

 

OPENINGSTIJDEN
ETTEN-LEUR:

Maandag: 13.oo – 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten*

 

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in het winkelcentrum van Etten-Leur en zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

 

OPENINGSTIJDEN ST. WILLEBRORD:
Maandag: 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur
Woensdag: 09.30 – 17.30 uur
Donderdag: 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

BRUBA RUNNING

 

Op de runningafdeling van Bruba vindt je in onze winkels hardloopschoenen, hardloop (onder)kleding en accesoires.

Wij hebben hardloop (onder)kleding van de merken Rogelli, Nike en Adidas. Voor hardloopschoenen kun je bij ons terecht voor merken als Mizuno, Nike, Asics en Adidas. Daarnaast kunnen wij je ook helpen aan verschillende accessoires, zoals hardloopsokken, polsbanden, bandages, et cetera.

Hieronder vindt je een klein stappenplan over wat je allemaal nodig hebt, wanneer je begint met hardlopen. Ben jij een meer ervaren hardloper en op zoek naar iets nieuws? Kom ook dan eens langs in één van onze winkels voor deskundig advies.

IK WIL GAAN HARDLOPEN, WAT NU?

 

Bij Bruba helpen we je met het maken van de juiste keuzes wanneer je gaat hardlopen. Heb je de juiste schoenen? De juiste (onder)kleding en bescherming voor onderweg? Hieronder een vijf stappen plan om te zien of jij alles hebt.

cijfers_1

de juiste hardloopschoenen

De juiste hardloopschoenen zijn de eerste stap op weg naar jouw doel. Door samen naar verschillende onderdelen te kijken, zoals jouw voetafwikkeling bepalen we welke hardloopschoen het best bij jou past. Je vindt bij ons hardloopschoenen van de merken Mizuno, Nike, Asics en Adidas.

cijfers_2

geen wrijvende onderkleding

Wanneer je de juiste onderkleding draagt, loop je zo comfortabel mogelijk. Onderkleding is de eerste laag op je huid en speciaal gemaakt van het juiste materiaal zonder naden. Door deze speciaal gemaakte onderkleding (zoals ondergoed en sokken) te dragen, krijg jij geen last van wrijving op je huid en loop jij dus soepel naar jouw doelen.

 

cijfers_3

Comfortabele
kleding

Wanneer je loopt met kleding gemaakt van sneldrogend materiaal, heb je bijna geen last van transpiratievocht. Deze stof ademt en houdt je lichaam droog. Het zorgt er, net als bij de juiste onderkleding, voor dat je geen wrijving krijgt van een shirt, short, top of tight. Een goed hardloopjack houdt je lichaam tevens op temperatuur en beschermt je tegen wind en regen.

cijfers_4

bescherm jezelf

Zorg dat je goed beschermt bent tijdens het lopen door verschillende lagen kleding te combineren. Hierdoor creëer je je eigen klimaat en loop je prettiger. Daarnaast zijn ook veiligheid en bescherming erg belangrijk. Door verlichting en reflectiemateriaal te gebruiken, ben je beschermt in de donkere dagen. Ook handschoenen voor de koude en een zonnebril voor de warme dagen zorgen voor een goede bescherming.

cijfers_5

Behaal je doelen

Wij helpen je in alle mogelijke manieren zodat jij jouw doelen kunt behalen. Met schoenen en kleding, met accessoires en advies. Heb jij alle vijf de stappen? Dan ben jij er helemaal klaar voor!

Wat zijn de juiste

hardloopschoenen?

Een goede loopschoen is een pre voor zowel recreatieve als competitieve hardlopers. Voor de aanschaf van nieuwe schoenen kijken we samen met jou naar het slijtagepatroon van je oude schoenen en jouw persoonlijke hardloopdoelen. Aan de hand daarvan geven we je persoonlijk en professioneel advies, zodat jij de beste hardloopschoenen voor jouw voeten krijgt.